Termeni si conditii

AVERTISMENT!

Conținutul site-ului bmj.ro are doar un scop informativ si se adreseaza persoanelor care lucreaza in sistemul de sanatate. Daca aveti intrebari sau nelamuriri cu privire la o conditie medicala despre care ati aflat de pe site-ul nostru, solicitati parerea medicului dumneavoastra sau a oricarui cadru medical calificat. Niciun material ori serviciu oferit de către, sau prin intermediul, site-ului bmj.ro nu este destinat sa constituie un adjuvant pentru diagnosticul sau tratamentul vreunei afectiuni. Nu desconsiderati sfatul medicului sau nu amanati solicitarea lui sub influenta vreunui material pe care l-ati citit pe bmj.ro. Site-ul bmj.ro nu recomanda si nu autorizeaza niciun tratament, test, produs, procedeu terapeutic etc. la care se face referire in materialele prezentate si nu răspunde de conținutul acestora, ce exprima strict opiniile autorilor.
 

Utilizarea website-ului
Prezentul document defineste termenii de utilizare a Site-ului www.bmj.ro si stabileste care sunt conditiile ce permit unei persoane sa viziteze sau sa acceseze site-ul www.bmj.ro ori sa foloseasca serviciile oferite prin intermediul Site-ului. "Site" inseamna in continuare site-ul de internet www.bmj.ro; "Administratorul Site-ului" inseamna in continuare TARUS Media SRL.; "Serviciul" inseamna orice serviciu oferit pe Site si/sau orice modul ori componenta a acestuia; Serviciile furnizate prin intermediul Site-ului au rol exclusiv educational si informativ. "Utilizatorul" inseamna in continuare orice persoana care viziteaza sau acceseaza Site-ul, care isi creeaza cont pe Site ori care doreste sa foloseasca Serviciul. Neacceptarea acestor Termeni si Conditii sau a vreuneia dintre prevederile lor, asa cum sunt ele formulate in prezentul document, atrage obligatia Utilizatorului de a inceta de indata accesarea Site-ului; accesarea ori vizitarea in continuare a Site-ului, a oricarei pagini din el si/sau utilizarea Serviciului, precum si a oricareia din componentele sale implica acceptarea integrala si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricareia din prevederile lor. Prin inregistrare, Utilizatorul accepta integral si neconditionat prevederile acestor Termeni si Conditii si intelege sa utilizeze Serviciul in stricta conformitate cu acestea. Neacceptarea Termenilor si Conditiilor de catre Utilizatori atrage obligatia acestora de a inceta de indata accesarea Site-ului. Este posibil ca, uneori, sa fie necesara modificarea acestor Termeni; in astfel de situatii vom anunta pe acest website ce modificari au fost aduse. Verificarea periodica a acestor Termeni, pentru a vedea daca au suferit modificari, constituie responsabilitatea Utilizatorului.
 
Confidentialitatea datelor personale  
Utilizarea datelor furnizate de Utilizator este protejata de politica noastra de confidentialitate, iar accesarea Site-ului constituie consimtamantul Utilizatorului fata de aceasta.
 
Accessarea website-ului bmj.ro
Incercam sa asiguram accesarea permanenta a website-ului si transmiterea continutului sau fara erori. Uneori insa, accesul Utilizatorului poate fi suspended ori restrictionat, in cazul in care au loc reparatii, operatiuni de mentenanta sau de imbunatatire a unor servicii ori functiuni. Desigur ca incercam sa limitam la maximum timpul alocat unor astfel de situatii. BMJRo nu poarta nicio raspundere pentru situatiile in care, dintr-un anume motiv, website-ul nu poate fi accesat uneori sau pentru o anumita perioada de timp.
 
Conturi si parole
Daca v-ati inregistrat sau v-ati facut abonament la bmj.ro, codul de identificare sau parola trebuie tinute secret si folosite doar de catre Utilizator. Avem dreptul sa sistam alocarea unui cod de identificare sau a unei parole daca Utilizatorul nu a respectat vreuna dintre prevederile conditiilor defolosire.
 
Virusuri
Nu garantam ca Site-ul nostru este complet sigur sau imun la atacul vreunui virus. Utilizatorul are obligatia sa foloseasca propriul sau sistem de protectie antivirus.
 
Drepturi de proprietate intelectuala
Continutul, layout-ul, structura, datele, bazele de date si reprezentarile grafice de pe acest website apartin TARUS Media SRL. In cazurile in care Continutul Site-ului este preluat de la alti producatori de continut sau materiale in fomat text, imagine, grafica, secvente video, o asemenea preluare se realizeaza cu respectarea prevederilor legale si a regulilor incidente in asemenea cazuri. Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in Site si indiferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale, definite potrivit prezentului document ca fiind scopuri pur necomerciale, fara nicio intentie directa ori indirecta privind obtinerea de profituri sau castiguri de orice fel dintr-o asemenea utilizare. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in orice alte scopuri decat cele personale se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil TARUS Media SRL. Este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia totala sau partiala, integrala sau modificata a continutului acestui Site sau a oricarei parti a acestuia intr-un alt scop decat personal; Administratorul Site-ului isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus. Cererile de utilizare a continutului Site-ului in orice scopuri decat cele personale pot fi trimise contact@tarus.eu
 
Limitarea raspunderii
Utilizatorii inteleg si accepta ca furnizarea Serviciului poate fi afectata de anumite conditii obiective, precum si ca orice servicii oferite prin intermediul Site-ului sunt oferite "asa cum sunt disponibile", iar Utilizatorii folosesc aceste servicii pe riscul lor. In consecinta, Administratorul Site-ului nu poate fi tras la raspundere nici cu privire la niciun fel de informatii si date din Continutul Site-ului, nu numai legate de text, imagini, secvente video, bloguri sau orice alta activitate legata de utilizare, precum si niciun alt efect juridic derivand din acestea. Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere in eventualitatea producerii oricarei opriri, intreruperi, ingreunari, disfunctionalitati sau erori in functionarea Site-ului, in situatia unei erori tehnice sau care apar in timpul furnizarii Serviciului, precum si in orice situatie in care nu ar dovedi cert ca orice erori sau probleme de natura tehnica din cele mentionate mai sus se datoreaza in mod direct si exclusiv culpei grave a Administratorului Site-ului.