Cariere

Fri
09
Nov

CARIERE IN SECTORUL CLINIC

Image: 

Cum ma pot întoarce în siguranta la serviciu dupa concediul de maternitate?

Abi Rimmer solicita sfaturi pentru ca revenirea in mediul de lucru sa fie mai putin descurajanta

 

”Este vital sa-ti ingrijesti bine copiii” Laura Hamilton, medic ortoped specializat în chirugia mâinii, Brighton and Sussex University Hospital

”Intoarcerea la munca dupa concediul de maternitate este descurajanta. Unele persoane merg la serviciu cateva zile pe luna platite, ca sa ’tina legatura’, in ideea de a-si pastra nealterate aptitudinile, însa odata ce va reluati activitatea, totul revine la normal foarte repede.

Thu
01
Nov

CARIERE IN SECTORUL CLINIC

Image: 

Ce ar trebui sa fac daca simt ca mediul meu de lucru este nesigur?

 

Abi Rimmer întreaba ce ar trebui sa faca medicii daca simt ca le este periclitata siguranta în perioadele cu presiune mare.

 

 

 

 

”Exprimati-va ingrijorarile în scris!”

Marika Davies,

consilier medicolegal senior

la Medical Protection

”Daca sunteti îngrijorat de faptul ca siguranta sau îngrijirea pacientilor pot fi compromise, trebuie sa respectati politica de la locul de munca si îndrumarea oferita de General Medical Council (GMC – Colegiul Medicilor), Raising and Acting on Concerns about Patient Safety (Identificarea preocuparilor cu privire la siguranta pacientilor si masurile adecvate).

Fri
15
Dec

Doctorii din medicina de urgenta pot fi învatati sa constientizeze situatiile cu ajutorul tehnicilor de simulare

Image: 

Cercetatorii au constatat ca medicii îsi pot îmbunatati capacitatea de constientizare a situatiilor folosind tehnicile de simulare. Anne Gulland comenteaza rezultatele studiilor efectuate de ei

 

Simularea a fost una dintre cele mai bune metode de instruire a doctorilor din medicina de urgenta în privinta constientizarii situatiilor, au conchis cercetatorii. Ei au spus ca, fiind o competenta esentiala netehnica, aceasta ar trebui sa ocupe un loc important in cadrul programei de educatie medicala. Constientizarea unei situatii este abilitatea de a colecta informatii legate de ea, de a o recunoaste si a o întelege, precum si de-a anticipa problemele si scenariile viitoare.

Subscribe to RSS - Cariere